Производство на мебели

Описание
В наше лице Вие ще откриете един надежден и сигурен партньор,  с много идеи и коректно отношение.

Към всички стоки се предлага , качествен монтаж.от "Дедал Строй" Качеството на нашите изделия се постига с висок професионализъм.
Благодарим на клиентите, които ни се довериха и ни позволиха да изпълним техните „мебелни” мечти! Често идват при нас със снимка от Интернет, със списание в ръка, а понякога и без никаква идея. Създаването на мебели и обзавеждане за нас е ежедневие, но за тях е събитие и изпитание! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и за това посрещаме всеки с необходимото внимание и добро настроение, за да направим тази част от живота им красив и приятен спомен.
Ежедневно доказваме на клиентите си, че могат да са дизайнери на своите мебели и с гордост да го споменават, когато стане въпрос за обзавеждането им.
Нашите клиенти са наши приятели. Те познават по име техния консултант, хората, които отговарят за конструирането на мебелите им, за тапицирането на дивана им или за вземането на размери, момчетата, които монтират тяхното обзавеждане и правят мечтите им реалност!
Произвотство на холови секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета,холови гарнитури, холови ъгли, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли и др.
мебели по поръчка
Запитване за Производство на мебели
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Дедал Строй Варна информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Производство на мебели
Art.No.proizvodstvo_mebeli- Производство на мебели от
Art.No.proizvodstvo_mebeli- Производство на мебели от

Производство на мебели

В наше лице Вие ще откриете един надежден и сигурен партньор,  с много идеи и коректно отношение. Към всички стоки се предлага , качествен монтаж.от "Дедал Строй" Качеството на нашите изделия се постига с висок професионализъм. Благодарим на клиентите, които ни се довериха и ни позволиха да изпълним техните „мебелни” мечти! Често идват при нас със снимка от Интернет, със списание в ръка, а понякога и без никаква идея. Създаването на мебели и обзавеждане за нас е ежедневие, но за тях е събитие и изпитание! Ние се отнасяме с уважение и разбиране към този факт и за това посрещаме всеки с необходимото внимание и добро настроение, за да направим тази част от живота им красив и приятен спомен. Ежедневно доказваме на клиентите си, че могат да са дизайнери на своите мебели и с гордост да го споменават, когато стане въпрос за обзавеждането им. Нашите клиенти са наши приятели. Те познават по име техния консултант, хората, които отговарят за конструирането на мебелите им, за тапицирането на дивана им или за вземането на размери, момчетата, които монтират тяхното обзавеждане и правят мечтите им реалност! Произвотство на холови секции, спални комплекти, обзавеждане за детска стая, кухни, легла с ракла, трапезни, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета,холови гарнитури, холови ъгли, матраци, кухненски ъгли, трапезни ъгли и др. мебели по поръчка

Производство на мебели

Попитай за цената!!!
История на разгледаните продукти
< >