Изграждане на груб стоеж на къща Виница

Описание

Къща построена в кв. Виница . Просторна, разположена на два етажа. Мястото където е разположена самата къща е с голяма деневилация. За това при изграждане на самата къща се наложи да се отнеме част от земната маса, за да се изградят основите на къщата.И да се изгради масивна подпорна стена , за да се предпази къщата от срутване и свлачища на терена.За покрива на къщата са използвани метало-керемиди ,които позволяват при наличие на толкова масивен покрив той да бъде лек и здрав. Оригиналната архитектура предава на къщата красота и изящност. За да се запази топлината в къщата са използвани топлоизолационни материали с дебелина от 10 см.

Запитване за Изграждане на груб стоеж на къща Виница
Име
Фамилия
Телефон
Вашите изисквания и желания
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за поръчка да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Дедал Строй Варна информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Грубо строителство
Art.No.grub-stroej1- Изграждане на  груб  стоеж на  къща от
Art.No.grub-stroej1- Изграждане на  груб  стоеж на  къща от

Изграждане на груб стоеж на къща

Груб строеж Дедал Строй е строителна фирма която е построила много сгради . Една от най-важните строителните дейности в сградите е грубия строеж. Използваните в строителството бетон и стомана, създават конструкция, която е много издръжлива и гъвкава. Ние сме в крак с подсигуряването на работната ръка и материалите за грубия строеж и можем да предоставим ценна помощ на нашите клиенти в много отношения, включително предварителен преглед на строителството, анализ на бюджета,  както и изпълнението на строежа. Фирмата ни извършва всички дейности като изкопаването на основите, бетониране на основи, отливане на плоча кота нула, отливане на колони и греди по плочите, зидария на стените, отливане на стълбище(а), изграждане на подпокривно пространство и покрив. Изпълнението в рамките на бюджета и изпълнението на сградата в срок са основните ни цели, като фирма главен изпълнител и като фирма подизпълнител. Имаме дълга история в изпълнението на този вид строителни дейности. Ние се стремим да развием дългосрочни връзки с клиентите ни, като им помогнем да планират и оценят бъдещи проекти в идейната им фаза. Уверени сме, че нашият опитен екип ще ви помогне в бъдещите ви проекти с цел успешното им реализиране. За изграждането на сгради с търговско или жилищно предназначение се доверете на професионалистите ни. Обадете се днес, за безплатни предварителни консултации и договаряне за изготвяне на оферта за строителство.

Изграждане на груб стоеж на къща

Попитай за цената!!!

Реновиране на къща Аврен

Попитай за цената!!!
История на разгледаните продукти